donderdag 15 mei 2014

Bloedfeest {Rode Kruis}

Om zijn bloedgevers te bedanken organiseert het rode kruis elk jaar een "bloedfeest", dit jaar werd het weekend van 10 & 11 mei vrijgehouden om naar Bobbejaanland te gaan.  Ons lange wachten om te beslissen wanneer we uiteindelijk zouden gaan werd niet beloond, want het bleek dat alles volzet was wegens zijn groot succes. Pech voor ons, wel ingeschreven op de wachtlijst in de hoop dat er toch een plaatje zou vrijkomen.
En van geluk gesproken, er kwam plaats vrij!  Het zou zondag 11 mei worden, niet erg want de weersvoorspellingen voor zondag waren nog ietsje beter dan de voorspellingen voor zaterdag. Fraai zag het er sowieso niet uit, véél regen, dat beloofde.
Uiteindelijk mochten we niet klagen, de voormiddag bleef grotendeels droog, wel veel wind, na de middag zijn we letterlijk uitgeregend. 
We hebben dan gebruik gemaakt van het kleine kinderhoekje vooraan, met de vliegertje, een treintje, een kleine snelle rups, nog pret genoeg! Om 17u hielden we het voor bekeken, kou en moe trokken we huiswaarts. 
Toch, het moet gezegd zijn ondanks het slechte weer, hebben we topdag gehad.










uitgeteld na een superfijne dag in Bobbejaanland